Over Lilian

lilian-havermans1.jpegWebredactie is sinds 2005 mijn vak. Wat ik er zo boeiend aan vind, is dat je de content ‘met 1 druk op de knop’ kunt publiceren en dat je als webredacteur veel verschillende vaardigheden moet beheersen. Mijn achtergrond als journalist en eindredacteur, en mijn interesse in fotografie, marketing en ondernemerschap vormen daarvoor een goede basis. Schrijven, publiceren, interesse in de techniek erachter, maar ook het denken in beelden, het me kunnen verplaatsen in de klant, en mijn interesse in tal van onderwerpen maken van mij een allround en ervaren webredacteur die je echt verder kan helpen.

Het schrijven en publiceren van teksten is mijn sterkste punt, maar er is meer. De teksten moeten niet alleen goed lopen en foutloos zijn. Ook moeten ze gebruiksvriendelijk en toegankelijk (laagdrempelig, begrijpelijk en geschikt voor online) zijn. En niet in de laatste plaats vindbaar! Daarom richt ik me ook op zoekmachine optimalisatie (SEO) en online marketingtools: onmisbaar voor elke contentspecialist of webredacteur.

Creatie van unieke en relevante content
Het maakt niet uit wat jouw business is. Ik creëer unieke en relevante content (tekst en beeld) voor de diverse kanalen (website, intranet, Facebook, Twitter, e-mailnieuwsbrieven). Ook als jouw bedrijf niet direct ‘sexy’ te noemen is! Op alle content pas ik zoekmachineoptimalisatie (SEO) toe, zodat je content vindbaar is. En ik zorg natuurlijk voor klantgerichte communicatie. Ik stem de content af op de wensen van jouw doelgroep(en), in de taal van jouw doelgroep(en). Want het gaat om jouw klanten!

Waar kan ik je mee helpen?
Je kunt bij mij terecht voor onder meer:

  • het schrijven van goede teksten voor website en social media
  • advies over het gebruik van beeld voor de website
  • zoekwoordgericht schrijven van teksten (SEO) voor de website
  • het schrijven van (ghost)blogs
  • advies over de structuur van de website
  • advies over de inzet van social media en tips voor de invulling daarvan.


Meer weten?

Heb je vragen? Wil je meer informatie? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Bel me op 06 21 16 98 73 of mail me via lilianhavermans@gmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s